Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Meryem-Ali Öztürk Ortaokulu

Telefon : 0322 674 60 24
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://meryemaliozturkortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Zeytinbeli Mahallesi Yumurtalık/ADANA
VİZYON : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, fikir ve proje üreten, bilim ve teknoloji ile barışık, akılın, bilimin ve tarihin aydınlığında değişim ve gelişmelere açık kurum olmak.
MİSYON : Türk ulusunun ve insanlığın ihtiyaç duyduğu iyi insan, iyi vatandaş özelliklerine sahip; bilgili, becerikli, kendine güvenen, düşünen, üreten, iyi bir gelecek için standartları yükselterek kaliteli bir eğitimin öncüsü bir kurum.
BAŞARILAR : Okulumuzun güreş spor dalında Türkiye birinciliği, 7 adet bilgi yarışması ilçe birinciliği, 4 adet bilgi yarışması ilçe ikinciliği,2 adet bilgi yarışması ilçe üçüncülüğü, minikler futbol Kaymakamlık kupası şampiyonluğu, futbol belediye kupası ikinciliği, voleybol kaymakamlık kupası üçüncülüğü, kır koşusu ilçe ikinciliği , bu benim eserim projesinde bölge bilim kurulu elemelerini geçerek sergiye katılma başarısı, beyaz bayrak alma başarısı, fen ve anadolu liselerine birçok öğrenci gönderme başarısı bulunmaktadır. Ayrıca İl ve ilçeler arası düzenlenen çeşitli şiir, resim, kompozisyon yarışmalarında birçok başarısı mevcuttur.

Öğretmen :7
Öğrenci :75
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :2290
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 08.30-14.20
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : sobalı-klimalı
Servis :
Ulaşım : Ceyhan-Zeytinbeli arası çalışan belde minibüsleri ile
Yerleşim Yeri : Adana İli Yumurtalık İlçesi Zeytinbeli Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 80 km, ilçe merkezine 9 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında TÜBİTAK İşbirliği ile Bilim Fuarı düzenlendi. 2021-2022 Yumurtalık Robotik Kodlama Şenliğine Katıldık.
Proje Çalışmaları :
Yazdır :